Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

5.4 C° Pécel 2024. április 19. péntek
Megalni Tilos
2021 december 08.

Lakossági tájékoztatás forgalmi rend változásról


Tisztelt Péceli Lakosok!

A rendszeres torlódások, és főként tényleges balesetek megelőzése érdekében az önkormányzat megváltoztatja a a alábbi utcák bizonyos szakaszain a gépjárművek parkolását, eddig megengedő szabályozását.

Jókai utca – Bocskai és Petőfi Sándor utcák - közötti szakaszán

A rendszeres torlódások, és főként tényleges balesetek megelőzése érdekében az önkormányzat megváltoztatja a Jókai utca – Bocskai és Petőfi Sándor utcák - közötti szakaszán a gépjárművek parkolását, eddig megengedő szabályozását.

Ennek értelmében, a Jókai utca fenti szakaszának páratlan számozású oldalán 2021. 12. 13. napjától TILOS lesz gépjárművekkel az úttesten VÁRAKOZNI, illetve azokat ott tárolni is.

Faiskola utca – Völgy utca és Határ utcák - közötti szakaszán

A rendszeres torlódások, és főként tényleges balesetek megelőzése érdekében az önkormányzat megváltoztatja a Faiskola utca – Völgy utca és Határ utcák - közötti szakaszán a gépjárművek parkolását, eddig megengedő szabályozását.

Ennek értelmében, a Faiskola utca fenti szakaszának páratlan számozású oldalán 2021. 12. 13. napjától TILOS lesz gépjárművekkel az úttesten VÁRAKOZNI, illetve azokat ott tárolni is.

Bartoshegy utca – Szent Imre körút és Felsősor utcák - közötti szakaszán

A rendszeres torlódások, és főként tényleges balesetek megelőzése érdekében az önkormányzat megváltoztatja a Bartoshegy utca – Szent Imre körút és Felsősor utcák - közötti szakaszán a gépjárművek parkolását, eddig megengedő szabályozását.

Ennek értelmében, a Bartoshegy utca fenti szakaszának páratlan számozású oldalán 2021. 12. 13. napjától TILOS lesz gépjárművekkel az úttesten VÁRAKOZNI, illetve azokat ott tárolni is.

Kérjük az érintett járművek tulajdonosait, illetve üzembentartóit, hogy a járműveiket a megváltozó szabályoknak megfelelően helyezzék el a jövőben.

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy lehetőség szerint mindenki álljon be a gépjárművével a saját ingatlanára, ezzel is segítve a közlekedést.

Köszönjük megértésüket.

Pécel Város Önkormányzata