Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

9.8 C° Pécel 2024. április 19. péntek
Pecelfeszt Alap
2022 szeptember 07.

Lezajlott a két napos Pécelfeszt, amely idén is rengeteg embert vonzott


Szombaton kora reggeltől 16 szorgos főzőcsapat versenyzett, a szakmai zsűri pedig árgus szemekkel figyelte és értékelte munkájukat.

A szombati vásári forgatagban volt lehetőség a Kármel Gyülekezet sátrában ingyenesen kézműveskedni, illetve csillámtetoválást csináltatni, motorozni a Péceli Sörsámánokkal. A délután folyamán térítés ellenében hőlégballonozásra is volt lehetőség, illetve mind két napon a Burián kalandpark játékait is ki lehetett próbálni.

A délelőtt folyamán a színpadon Dudó Bohóc műsorát és a Tatay Színház előadásában a Bőrönd mesék című darabot nézhették meg a Topolyosba kilátogatók. A program a főzőverseny eredményhirdetésével folytatódott.

Díjazottak:

  • I. Rózsika Ostoros csapata

  • II. A Legendák

  • III. A Wass Albert Társaság Pécel

Különdíj: Retró Károly és csapata

A délutáni programok között mindenki találhatott kedvére valót. A Melodica Acoustic után, a Legenda Együttes, majd Rico x Miss Mood és a Red River szórakoztatta a nagyérdeműt. Az est fénypontjaként - eddig soha nem látott érdeklődést kiváltva a péceliek körében -, a 40 éves Első Emelet lépett színpadra, másfélórás nagykoncerttel megörvendeztetve a közönséget.

A vasárnap délelőtt rendvédelmi bemutatóval indult. Kutyás, valamint közelharc és taktikai bemutatók mellett a rendvédelmi szervek (rendőrség, honvédség, büntetés-végrehajtás, NAV, katasztrófavédelem) különféle eszközökkel, járművekkel települtek ki, amelyeket kicsik és nagyok ki is próbálhattak.

Délután három órától pedig kezdetét vette a Nemzetközi Tiszta Erős emberek versenye Ifj Fekete László 9x-es Világbajnok szervezésével. Amely rendezvényre ismét sokan kilátogattak, a két lelátó zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel.

A két napos programot Berecz Gábor egy fergeteges Retro partyval zárta.

Köszönjük mindenkinek, aki valamilyen formában támogatta ennek a rendezvénynek a létrejöttét, (akár pénzadománnyal, akár a munkájával) és köszönjük azoknak is, akik részvételükkel tisztelték meg ezt a 2 napos eseményt!

További képek a város Facebook-oldalán.