Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

9 C° Pécel 2024. április 23. kedd
Z8a1086 2
2022 április 19.

Zajvédőfal átépítés miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-ás autóút péceli szakaszán


Zajvédőfal magasítási munkákat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az M0-ás autóút M3-as autópálya felé vezető oldalán, a péceli csomópont környezetében. A 2022. április 20. és június 9. között zajló munkák ideje alatt az autóút 1,2 kilométeres szakaszán sávszűkítésre és sebességkorlátozásra számíthatnak a közlekedők.

Az építéssel összefüggésben a szakemberek lezárják továbbá a péceli csomópont M3-M31 irányba vezető felhajtó ágát. Az M3-M31 autópálya felé ideiglenesen táblákkal jelölt terelőúton, a Nagytarcsa-Rákosliget csomóponton keresztül lehet majd felhajtani az M0-ás autóútra.

Az építési munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Forrás: https://www.utinform.hu/hu/news/zajvedofal-atepites-miatt-forgalomkorlatozas-lesz-az-m0-as-autout-peceli-szakaszan