Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

11.2 C° Pécel 2024. április 23. kedd
Covid
2020 november 20.

A Péceli Polgármesteri Hivatal intézkedései a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban


Magyarország Kormánya 2020. november 4. napjától veszélyhelyzetet hirdetett ki a 478/2020. (XI. 3.) Korm. rendeletével.

A Péceli Polgármesteri Hivatal (a továbbiakban: Hivatal) 2020. november 23. napjától – saját hatáskörében, a koronavírus terjedését megelőzendő – a következő intézkedéseket vezeti be.

1. A jegyzői fogadóórák elmaradnak.

2. A Hivatalban ügyintézésre az alábbi módokon van lehetőség:

a) Papíralapú ügyintézés esetén a kérelemnyomtatványok a www.pecel.hu honlap nyitólapjáról letölthetőek vagy elektronikus úton igényelhetőek a hivatal@pecel.hu elektronikus levelezési címen, majd a kérelmek kitöltése, aláírása után postai úton feladhatóak, vagy a hivatal mind a két épületében a bejárati előtérben elhelyezett gyűjtőládákba bedobhatók.

Személyes ügyintézésre kizárólag csak halaszthatatlan ügyekben van mód. A személyes ügyintézésre való igényt telefonon vagy elektronikus levélben előre jelezni kell az illetékes ügyintézőnél, a www.pecel.hu honlapon megadott, az egyes hivatali szervezeti egységeknél szereplő telefonszámon vagy e-mail címen, illetve a hivatal@pecel.hu elektronikus levelezési címen.

b) Ügyfélkapu használatával.

c) Ügyfélkapuval nem rendelkező ügyfelek elektronikus úton, a hivatal@pecel.hu elérhetőségen.

d) Telefonon a www.pecel.hu honlapon megadott, az egyes hivatali szervezeti egységeknél szereplő elérhetőségeken.

e) Anyakönyvvezetőink a házasságkötéseket úgy bonyolítják le, hogy az esküvői szertartáson a szertartás vezetőjén, illetve az anyakönyvvezetőn kívül kizárólag a házasulók, a házasulók tanúi, a házasulók szülei, nagyszülei, a házasulók testvérei és a házasulók gyermekei lehetnek jelen. Az ezzel kapcsolatos további egyeztetések megtehetők, illetve információk kérhetők a +36/28/662-027 telefonszámon, valamint a lehoczky.agnes@pecel.hu elektronikus levelezési címen.

3. A települési támogatások (segélyek) készpénzben történő kifizetése megszűnik, azok folyószámlára történő átutalással vagy postai úton kerülnek kifizetésre.

4. A Hivatalba az ügyfeleknek csak a szájat és az orrot eltakaró maszkban lehet belépni, melyet a Hivatal épületeiben való tartózkodás idején mindvégig viselni kell.

A fenti intézkedések visszavonásig érvényesek, melyek a későbbiekben megjelenő kormányrendeletek és az Operatív Törzs utasításainak megfelelően változhatnak.

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Pécel, 2020. november 19.

Oláh János jegyző