Pécel város hivatalos honlapja. Az oldal tartalma feltöltés alatt.

8.3 C° Pécel 2024. április 24. szerda
Gyereknap Alap
2023 június 06.

Városi Gyereknap Pécelen


Megtelt a Topolyos a háromnapos Péceli Városi Gyereknapon, a 0. nap az ovisoké volt, ugyanis a Péceli Ipartestület szervezésében pénteken délelőtt a Pécel Város Óvodáiba járó ovisok próbálhatták ki a Kaladpark játékait. Majd június első szombatján a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház munkatársai fergeteges programmal várták a gyerekeket.

A színes színpadi programok között mindenki találhatott kedvére valót, a szombati napot Kovácsovics Fruzsina gyermekkoncertje nyitotta, majd Torma Gábor a kulturális bizottság elnöke vette át a szót bíztatva a gyerekeket arra, hogy érezzék jól magukat, hiszen ez az ő napjuk.

Ezután ismert gyerekdalok csendültek fel Viki előadásában, megtekinthető volt az Angel Dance TSE táncbemutatója, a PIOK Szemere Pál Általános Iskola gyerekeinek műsora és Pécel Dojo Kyokushin Karate sportegyesület bemutatója. Délután látható volt a gyerekek nagy örömére a Rudolfini Bábszinház-Vitéz László és az elátkozott malom című bábelőadása, a Buborék együttes műsora, és a nagy sikerű Marvel Show.

A programokat az Oktogon TC Versenytánc és Lányformációs Szakosztályának bemutatója zárta, de a partizni vágyók még bulizhattak Berecz Gáborral kifulladásig. Volt, aki körhintázott, ugrálóvárazott, motorozott a Sörsámánokkal, ismerkedett a Tesla autókkal, arcfestésen, ügyességi, illetve kézműves feladatokon vett részt vagy éppen csak sétált egyet a Topolyosban ezen a szép napon.

Vasárnap a Burián Kalandpark játékain kívül megtekinthető volt Virágh László Vasútmodell bemutatója, illetve a Péceli Készenléti Önkéntes Tűzoltó és Önkéntes Mentőszervezet Egyesületének Tűzoltó mesekocsija is, de volt arcfestés és ügyességi játék is a gyerekeknek.

A rendezvényt támogatta: Pécel Város Önkormányzata, a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház, a Közösség Pécelért Egyesület, a Pécel Üzemeltető Kft, a Burián-kalandpark, Hetednapi Adventista Egyház, Kármel Gyülekezet, Baptista Gyülekezet, Papp Művek Kft., Pálinkás Attila Tesland Pécel, Szolga és Marton palackozott italok boltja, Menkó Bt.  Játék & Ajándék Bolt Pécel, a Sörsámánok Motoros Baráti Kör, Kővári Grill és Bérescake - Óriáspalacsinta

A tombola felajánlásokat köszönjük az Írisz Optika Pécel, Virág Varázs Kft., Szépség Varázs kozmetika Kiss-Szabó Tímea, Hajnal Art Galéria, Pálma Virágszalon, Dittonails, Bogár Krisztina Kozmetika Szépség Stúdió, Blue Diamond Hungary Kft. szőnyegtisztítás, Erőmű fitness, Koricsánszky méhészet, Boda Ildikó vattacukor, Várady György édesség, Pelenka diszkont Piactér, 100-as bolt Kossuth tér 2.

Köszönjük Berecz Gábornak a hangosítást és a szervezést a Lázár Ervin Városi Könyvtár és Szemere Pál Művelődési Ház munkatársainak!

A 0. nap szervezésében részt vettek: A Péceli Ipartestület, Péceli rendőrőrs, Jankovics János, Stumpf Mátyás, Flőrich Ferenc - és Donnert Róbert utazó vidámpark, Burián Kalandpark, a Közösség Pécelért Egyesület, Garamszegi Zsolt képviselő, Sarlós Imre alpolgármester és a Weekendbus Zrt. munkatársainak a gyerekek szállítását.

 

További fotók a Facebook oldalunkon.